J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  17325

DANAS>  54

JUČE>  357

Tradicionalni karateKarate klub "FUDOKAN CENTAR"

KARATE OPREMA

NUKACHAKU SUPER MASTER

Visoko profesionalne palice namenje vrhunskim majstorima borilačkih veština, izradjene od sortiranog kvalitetnog drveta, površinski obradjenog crnim lakom. Palice su dužine 12" medjusobno spojene čeličnim lancem i čaurom (hromirano). U unutrašnjost čaure postavljeni su kotrljajući ležajevi koji obezbedjuju izvanrednu okretljivost i fleksibilnost pri radu.

NUNCHAKU MASTER

Okrugle palice dužine 12", izradjene od kvalitetno tvrdog drveta lakiranog u crnoj boji. Dobra okretljivost pri radu obezbedjena je posebnim spojem čeličnog lanca i čaure (hromirano).

NUNCHAKU INSTRUKTOR

Namenjene su instruktorima i starijim studentima borilačkih veština za stalan rad pri treningu. Izradjene su od tvrdog drveta, bojene crno. Dužina palica 12" spojene hromiranim lancem.

NUNCHAKU STUDENT

Palice dužine 12" od tvrdog drveta u crnoj boji, spojene sintetičkim kanapom. Namenjene su polaznicimai mladjim studentima za sticanje početnih znanja iz borilačkih veština.

TONFA

Rekvizit koji se prvenstveno koristi za odbranu, ai se efikasno može upotrebiti i za napad. Kompletno je uradjena od tvrdog drveta posebnog kvaliteta i površinski zaštićena crnim lakom. Prodaje se takodje u paru upakovanom u kvalitetne platnene kesice.


GURU KAMA

Ovaj rekvizit uz dobru uvežbanost ponat je kao jedno od najopasnijih oružja. Palica je izradjena od tvrdog drveta, a čelično sečivo je imitirano tvrdo presovanom šper-pločom, da bi se trening s njom učinio bezopasnim. Prodaje se u paru upakovanom u kvalitetne vrećice.

EDO KOMPLET

Ovaj komplet sadrži 4 vrste štapića u paru različitih po dimenzijama, obliku i nameni. Izradjene su od tvrdog drveta lakiranog u crno boji. Komplet je upakovan u kvalitetnu platnenu vrećicu.

GETE

Koriste se pri treningu radi boljeg uvežbavanja rada nogu i postizanja veće ravnoteže. Izradjene su od tvrdog drveta, postavljene su gumom sa donje strane i kožom sa gornje. Veze su uradjene od pamučne trake.

HAN BO

Štap od izuzetno tvrdog drveta, dužine 45'' i prečnika ergonomski oblikovanog za efikasan rad. Odlikuje se posebnom tvrdoćom i prilagodjenom težinom. Površinski je odradjen crnim lakom. Štap poseduje i tradiocionalno obeležje.

MAKIVARA

Makivara je drvena sprava koju koriste karatisti za uvežbavanja jačine i brzine udaraca. Da bi se koristila za trening treba je predhodno učvrstiti za stabilnu podlogu ili delimično ukopati u zemlju. Napravljena je od kvalitetnog i elastičnog tvrdog drveta, površinski zaštićena crnim lakom.

 

 

 

 

 

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'