J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  15891

DANAS>  57

JUČE>  197

Sportski karate
Karate klub "HAI KEN"

Istorijat

- osnovan 1995. godine
- trener Vučićević Čedomir 24.05.1957. godine od 1972. godine u karate sportu.
-vodio klubove od 1978. godine kada je postao majstor karate sporta.

Kroz klub je prošlo nekoliko hiljada takmičara i članova, a postignuti su i brojni rezultati na republičkom, saveznom i medjunarodnom planu.


Za klub je najznačajnje što se bavi radom sa najmladjom populacijom i aktivno učestvuje na takmičenjima u katama i borbama, ekipno i pojedinačno. Tako se stvorila baza kvalitetnih sportista, koji su i kao svoje životno opredeljenje odabrali sport – više trenerske škole, fakulteti.
Klub je prvih godina postojanja 1995. 1996. i 1997. godine učestvovao u federaciji JKA, gde je ostvario sve što može da se uzme u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji.
Zatim su aktivnosti bile i u kjokušinkaj savezu, a ulaskom u sportski karate, gde smo i sada, aokrućili smo poznavanje stilova i dr.


Neki od rezultata:
U kjokušinkaj stilu Paunović Dejan je 2005. kao prvak države u svojoj kategoriji učestvovao na prventvu Evrope u Bugarskoj – Varna.
U JKA federaciji Nikolić Tatjana -seniorke- je pored drćavnog prenstva bila 3. u Tokiju 2004. godine. Takodje Tanja ima i evropsku titulu u borbama ekipno.
U spostrkom karateu imamo niz rezultata, a posebno izdvajam ženske nade, koje su bile u Podgorici 2004. godini I ekipno, Milica Milosavljević I mesto pojedinačno Andjelija Ostojić I mesto pojedinačno i dr.

Klub ima sekcije u Rekovcu, Bunaru i dr. Od 2007. godine se integriše sa K.K. “Jagodina” i K.K “Jagodina – grad” u kome je Čedomir Vučićević sportski direktor.
Memorijalni kup “Goran Ostojić” je pokrenuo K.K. “Hai-ken” 1999. godine i nosi sve aktivnosti u karateu.
Srpska karate akademija, koji vodi sensaj Velibor Vebo Dimitrijević je već 2 puta 2006. i 2007. godine u organizaciji K.K. “Hai-ken” i svi instruktori su članovi akademije.

 

 

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'