J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  16482

DANAS>  30

JUČE>  189

AKADEMIJA RUKOMETA

 

Pored Aktivnih rukometašica i rukometaša predavači na kampu biće i naši proslavljeni nekadašnji rukometaši pre svega Svetlana Kitić, Jovica Cvetković, i Branislav Pokrajac.

Zašto se ovaj kamp održava baš u Rekovcu: u rekovcu smo našli idealne uslove za odvijanje treninga jer je na upotrebu data nova hala sa oko 1000 mesta savremen internat sa pojačanom ishranom u okviru koga se nalaze i kompjuteri sa korišćenjem interneta. U okolini Rekovca nalazi se netaknuta priroda koju učesnici kampa imaju u programu za obilazak kao i mnogobrojne manastire okolo. Rekovac je udaljen od Jagodine Kragujevca Kruševca Kraljeva i Trstenika 34 km tako da je svim ovim gradovima vrlo dostupan.

Najveća prednost ovog kampa je ustručnom radu ljudi koji učestvuju u trenažnom procesu koji su se već dokazali u svetu rukometa svojim kvalitetom i rezultatima.

Kamp planira da radi od 1. Jula do 10. Avgusta sa rukometašima i rukometašicama uzrasta od 10 do 16 godina

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'