J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  15535

DANAS>  152

JUČE>  330

b o d y   b i l d i n g   k l u b
E V E R E S T
Jagodina

  †††††

Bodi bilding klub ' Everest' iz Jagodine osnovan je 1997. godine. Predsednik kluba je naš proslavljeni reprezentativac u bodi bildingu, Predrag Milošević.

Koliko se u bodi bilding klubu ' Everest' ozbiljno radi govore i uspesi na domaćim i međunarodnim takmičenjima. U juniorskoj konkurenciji Dragan Blagojević je bio prvi na Kupu Jugoslavije u Kragujevcu 2001. godine. a Zoran Rančić treći na državnom šampionatu 2002. godine u Jagodini. Kod seniora, bronzanim odličijima su se okitili Siniša Vasić na prvenstvu Srbije u Kučevu 2002. godine, Tihomir Stefanović na prvenstvu Jugoslavije u Jagodini iste godine i Boban Lazić u poluteškoj kategoriji. Rade Panić, finalista brojnih takmičenja. na prvenstvu Jugoslavije u Novom Sadu 2000. godine bio je četvrti. Naravno najuspešniji takmičar bodi bilding kluba 'Everest' je Peđa Milošević. Najznačajniji Peđini rezultati su: višestruki šampion države, dvostruki šampion Balkana, šampion Mediterana, četvoroplasirani na Evropskom prvenstvu. Trenutno se kotira na 19. mestu svetske rang liste u IFBB.

Među ovim snažnim momcima, nalazi se i jedna dama. Reč je o diplomiranom instruktoru aerobika Mariji Milošević. Svoj takmičarski debi imala je na prvenstvu Jugoslavije u Jagodini ??????. U Vranju ?????, nastupila je u bodi fitnesu i okitila se srebrnom medaljom. Maja je pravi magnet za pripadnice lepšeg pola u Jagodini, koje u velikom broju dolaze na časove aerobika koje ona vodi.

Kruna dugogodišnjeg sistemskog rada, napornog i kvalitetnog rada bila je 2002. godina, kada je bodi bilding klub 'Everest' proglašen najbolji u Jugoslaviji.

Momci koji dođu u teretanu bodi bilding kluba 'Everest' moći će, pod budnim okom trenera Peđe Miloševića, da rade na programima povećanja mišićne mase, smanjenja telesne težine, fitnesa, korektivnog vežbanja... Naravno, tu su i saveti o ishrani, a onima koji imaju takmičarske ambicije biće omogućene vrhunske pripreme.

Za dame je zadužena Maja, koja vodi fitnes programe, aerobik, stepaerobik... Naravno tu su usluge personalnih trenera za zainteresovane.

Treba napomenuti da se u klubu bave proizvodnjom izuzetno kvalitetnih boja za takmičenje. Na proteklim nadmetanjima mnogi su ih isprobali i reakcije su sjajne.

U okviru teretane postoji i protein sport bar tako da u teretani 'Everest' možete pronaći sve sportske preparate renomiranih inostranih i domaćih firmi.

Zaista, puno je razloga da svako ko je zainteresovan da mu telo bude u top formi, a živi u Jagodini ili okolini obavezno dođe u bodi bilding klub 'Everest'

 

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'