J A G O D I N S K I         T

JAGODINSKA STRANA O SPORTSKIM AKTIVNOSTIMA
Dobrodošli na najmasovniju stranicu o sportu u Jagodini. Trudićemo se da vas na vreme obavestimo o svim zanimljivim dešavanjima. Nadamo se da ćete biti stalni posetilac naših stranica. Ekipa sajta Autentik.net vam šalje veliki pozdrav.
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
::
FIGHT CLUB
::
::
::
::
STRELIČARSTVO
::
::
::
::
::
::
TEKVONDO
::
KUNG-FU
::
BODY BILDING
::
AUTO MOTO
::
KONJIČKI SPORT
::
BRIDŽ KLUB
::
FITNES
:: TAI CHI
::
YOGA
::
TRIATLON
::
::

UKUPNO>  15918

DANAS>  84

JUČE>  197

b o d y   b i l d i n g   k l u b
E V E R E S T
Jagodina

  †††††

Personalni treninzi

Na ovo smo posebno ponosni, i slobodno možemo da kažemo prepoznatljivi. Sve više ljudi nam se javljaju na personalnim treninzima, što je dokaz našeg kvaliteta. Personalne treninge u klubu obavljaju Peđa Milošević trener bodi bildinga i Maja Milošević instruktor aerobika. Personalne treninge osim u našm klubu, obavljamo i u drugim teretanama i kućnim vežbaonicama po dogovoru. Za nas je klijent na prvom mestu i njegova želja za nas je zapovest. Treninzi koji naši treneri obavljaju ne traje duže od 90 minuta. Profesionalna usluga i maksimalan i ozbiljan pristup radu daju rezultate u što kraćem vremenskom periodu.

Evo nekih fotografija vežbača koji su bili na personalnom treningu kod nas.

   

PRE

POSLE

 

 

PRE

POSLE

 

 

PRE

POSLE

 

 

Zbog privatnosti ostalih vežbača nažalost nismo u mogućnosti da prikažemo i njihove fotografije. Možemo samo reći da imamo podjednak broj polaznika lepšeg pola, tako i muškaraca svih doba koji hoće da svoje telo dovedu u zavidnu formu. I na kraju samo reći, zdravlje je na prvom mestu. Budite zdravi, lepi i uspešni.

Mi ćemo Vam pomoći u tome !

 

 

 

 

Sport - Jagodina

Sva Prava zadržana agencija 'Autentik'